Mama Mia Požega

Rezervacija

Restoran | Mama Mia Požega | Požega

Obožavatelji raznovrsne, hrvatske, talijanske ili mediteranske kuhinje kod nas dolaze na svoje. Svratite u naš restoran Mama Mia Požega, koji fascinira slasnim jelima i pored toga vam nudi privlačno okruženje. Tijekom lijepih dana možete se odmarati na našoj terasi. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. Ugodno se kod nas smjestite.

Restoran na dobrom mjestu s ručkom

Naša će vas hrvatska, talijanska i mediteranska kuhinja opčiniti. Kod nas vas očekuju ukusna brza hrana i raznovrsni regionalni proizvodi. Uz kava za van nudimo vam i zaista izvrsni roštilj, pizze, kebab, morske plodove ili sir. Dozvolite da vas između obroka ili kao desert zavedu naš svježi kruh ili naše voće. Uživajte u vašem doručku, u vašem ručku ili u vašoj večeri u našem restoranu! Ulogirajte se na našu besplatnu WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima.

Posebne vrste prehrane

Probajte naša raznovrsna i vegetarijanska jela i otkrijte nevjerovatnu raznolikost obroka. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Iskoristite naša parkirališta

Imamo besplatna parkirna mjesta za naše goste. Do našeg restorana dolazite bez prepreka. Jednostavno rezervirajte stol kod nas. Rado ćemo vas ugostiti u našim prekrasnim prostorijama. Na raspolaganju vam stojimo putem telefona na broj 034275900. Kod nas možete sasvim lako platiti Mastercard karticom, VISA karticom, American Express karticom i plaćanje virmanom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Možete i zatražiti da vam se vaša jela jednostavno dostave ili ih naručite za ponijeti. Možete nas kontaktirati radi usluga cateringa. Radimo svaki dan u tjednu.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Ulica Svetog Florijana 17, 34000 Požega, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

034275900

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:00
Utorak
09:00 – 23:00
Srijeda
09:00 – 23:00
Četvrtak
09:00 – 23:00
Petak
09:00 – 00:00
Subota
09:00 – 00:00
Nedjelja
12:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue